Prin accesarea si folosirea site-ului EcoRide, va asumati respectarea integrala a prezentului regulament oficial. Prin urmare, accesul dvs. la continutul site-ului Privilege Events se va supune prezentului regulament oficial precum si tuturor legilor in vigoare.

  1. Continutul sitelui

Site-ul EcoRide contine informatii privind produsele si serviciile EcoRide.Tot continutul acestui site este strict informativ. EcoRide nu poate garanta corectitudinea informatiilor continute de acest site si nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea, integritatea sau autenticitatea informatiilor continute de acest site. Acest site si informatia continuta va sunt prezentate fara nici un fel de garantie, exprimata sau implicita.

EcoRide isi rezeva dreptul de a face schimbari in orice moment, fara o notificare prealabila, in ceea ce priveste specificatiile si accesibilitatea produselor si serviciilor.

  1. Date personale introduse de dvs.

Orice informatie personala trimisa catre EcoRide prin site-ul EcoRide va fi folosita numai pentru a imbunatati serviciile oferite dvs., incluzand serviciile de marketing. EcoRide face toate eforturile pentru a asigura colectarea, transmiterea si stocarea datelor personale in siguranta. EcoRide nu va transmite informatia unor terte parti, cu exceptia celor din reteaua de parteneri EcoRide. Va puteti exercita in orice moment dreptul de acces, de interventie si de opozitie in ceea ce priveste datele dvs. personale.

Cu toate ca EcoRide nu este obligata in nici un fel sa asigure moniorizarea oricaror date introduse pe site-ul EcoRide de catre utilizatori si nu isi asuma nici un fel de raspundere sau responsabilitate legata de datele introduse de catre utilizatori, isi rezerva dreptul de a verifica aleator aceste date introduse si sa stearga aceste date de pe site fara nici un fel de justificare.

  1. Nota privind copyright-ul si proprietatea intelectuala

Aceasta prezentare precum si tot continutul site-ului sunt protejate prin drepturile de proprietate intelectuala. Puteti folosi aceste informatii, texte, imagini sau schite continute in acest site numai in scopuri strict personale si necomerciale, si nu aveti dreptul de a reproduce, modifica, transmite, licentia sau publica, in intregime sau partial, in nici un scop, fara un acord prealabil scris din partea EcoRide, in afara de scopul vizionarii.Fotografiile continute pe acest site sunt proprietatea EcoRide.

  1. Marci inregistrate

Logo-ul prezent in acest site este proprietatea EcoRide. Se interzice folosirea, descarcarea permanenta, copierea sau distribuirea lor in orice fel fara a avea acordul scris al EcoRide.

  1. Hiperlink-uri

Site-ul EcoRide poate contine hiperlink-uri catre alte site-uri pe deplin independente de acesta. EcoRide nu isi asuma nici un fel de responsabilitati si nu ofera nici un fel de garantii privind integritatea, acuratetea sau autenticitatea datelor continute in aceste link-uri hipertext sau in alte site-uri, iar accesarea oricarui alt site din site-ul EcoRide se face pe propria dvs. raspundere.

  1. Raspundere limitata

EcoRide nu isi asuma nici un fel de responsabilitati pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, speciale sau provenite ca urmare a unei consecinte legate in orice fel de accesul dvs. la site-ul EcoRide, incluzand, fara a se limita la, orice pierdere sau paguba cauzata de virusi ce va pot afecta calculatorul sau datorita increderii dvs. in informatia provenita prin intermediul site-ului EcoRide.

  1. Modificarea regulamentului

EcoRide isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament in orice moment in functie de necesitatile economice proprii, prin urmare sunteti invitati sa verificati acest regulament de fiecare data cand vizitati site-ul.

  1. Informaţiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoană care vizitează site-ul www.ecoride.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către EcoRide în vederea efectuării de studii de piaţă; transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct; soluţionarea de către EcoRide a cererilor, întrebărilor şi reclamaţiilor adresate; alte activităţi întreprinse de EcoRide şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

EcoRide va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.